Hogyan építsünk quadcoptert kezdőként

ha nem értünk hozzá?

Cheerson CX-10

2015. június 17. 15:55 - mrbalage

Másfél hét után meg is hozta a postás a 3 db mini quadcoptert. Két kollégám is rendelt, mert nagyon megtetszett nekik a Syma, de egy kicsit akartak bentre.

Valóban nagy apró, USB töltő, kb 15 perc töltési idő és 5 perc repülés. 

Szerencsére jár hozzá egy extra szett propeller, mert azok nagyon fogynak! A távirányítón a jobb kart lenyomva flip a balt pedig 3 mód közül lehet választani. Az elején jó az egyes mód mire megszokja az ember, utána bent már csak a második módban repültünk, kültéren pedig a hármasban.

De a hibák azok vannak sajnos. A gyrot rendszeresen kalibrálni kell, 1-1 nagyobb esés után könnyen elállítódik. Háromból egy CX10 tönkrement 2 nap után, az enyém 1 hét után. Kértünk újat a banggoodtól, már azok se repülnek. Nem tudom, hogy ezek gagyi replikák vagy az "eredeti" is ilyen szinten gagyi, de az itthoni 10+ ezer forintos árral ez nem egy jó vásár.

Nagyon élvezetes egy ilyen kis quad, de ezt a CX10-et én nem ajánlom. Szívesen kipróbálnék egy Hubsan X4-et ami hasonló méretű, de egyel jobb konstrukciónak tűnik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://multirotor.blog.hu/api/trackback/id/tr47549446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása